
کیک مورد نظر امروز ما از نظر تغذیه ای ارزش بالایی دارد و در درست کردن آن از تخم مرغ استفاده نمی شود و شکر کمی هم دارد.
مواد لازم جهت تهیه کیک اسفنجی با آرد کامل :
1. آرد گندم کامل بکینگ پودردار : 225 گرم
2. بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
3. شکر دانه ریز : 175 گرم
4. روغن آفتابگردان : 6 قاشق غذاخوری
5. آب : 250 میلی لیتر
6. اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری
7. مارمالاد کم شیرین توت فرنگی یا شاتوت : 4 قاشق غذاخوری
8. شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد کامل :
1. کف دو قالب گرد به قطر 20 سانتیمتر را چرب نموده و در داخل آن ها کاغذ روغنی بیاندازید .
2. آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک نمایید و اگر سبوسی از آرد در صافی باقی بماند , آن را هم داخل کاسه بریزید .
3. روغن آفتابگردان , آب و وانیل رااضافه نمایید و با یک قاشق چوبی یک دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط خمیری نرم و یکدستی درست شود سپس آن را به طور مساوی در قالب های آماده شده , بریزید .
4. کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا وقتی آن را به آرامی فشار می دهید , فرو برود و حالت ارتجاعی داشته و دوباره سر جای خودش برگردد .
5. بگذارید کیک ها کمی داخل قالب خنک شوند سپس آن ها را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید .
6. جهت سرو , یکی از کیک ها را روی بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید . روی بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید . روی آن را با مارمالاد بپوشانید و کیک دیگر را روی آن بگذارید .
7. شکر را روی آن بپاشید و سرو نمایید .
کیک اسفنجی با آرد گندم کامل درست می شود , دارای مایه میانی کم شکر است و از آن جایی که تخم مرغ ندارد مناسب حال گیاه خواران است .
- 09 تیر 1396
- 0 دیدگاه
- 717 بازدید