خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

راهنمای تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه

راهنمای تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه

آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه 

شکر پاره یک شیرینی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد و ما هم در این مطلب آموزش تهیه آن را در اختیار شما گذاشته ایم. 

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

پودر شكر                        ۱۰۰ گرم

وانیل                              كمی

كره                               ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ                         ۳ عدد

آرد                                ۵۰۰ گرم

بیكینگ‌پودر                    ۲ قاشق چایخوری

پودر بادام                      ۳ قاشق سوپخوری

كنجد                           ۱ پیمانه

 

مواد لازم برای شربت

شكر                           ۴۰۰ گرم

آب                             ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آبلیمو                        ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه شکر پاره

پودر شكر، وانیل و كره را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط كنید. آ‌رد و بیكینگ‌پودر را با هم الک كنید و با پودر بادام به مایه بیفزائید تا مواد به شكل خمیر درآ‌ید. از خمیر به اندازه توپ‌های كوچک درآ‌ورید و در سینی فر بچینید.

 

بعد روی آ‌ن زرده  تخم‌مرغ بمالید و كنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه  فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و پس از درآ‌وردن از فر، روی آ‌نها شربت بریزید.

 

روش تهیه شربت

شكر و آ‌ب را بجوشانید و آ‌بلیمو  را به آ‌ن بیفزائید.

 

سایت جادوی کلمات

 

افزودن به علاقه‌مندی‌ها حذف از علاقه‌مندی
  • 16 مرداد 1395
  • 0 دیدگاه
  • 384 بازدید
اشتراک گذاری

سایر پست ها

دیدگاه ها

کد امنیتی رفرش

اشتراک‌گذاری