چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 20 توسط 5 نفر)

پخت شیرینی های خوشمزه عید نوروز 94 (سری سوم)

 

 شیرینی اسکار . . .

مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه سرخالی
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: نصف پ (100 گرم)
روغن مایع یا کره: 1 پیمانه
وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )
مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

طرز تهیه :

روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم 1عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد
سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم
توی فر قرارداده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه
بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

میتونین بعد 10 دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و 10 دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش

 

****

 

 شیرینی نارگیلی ( هر 2 مدل )

شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

مواد لازم:
3عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند 250 گرم
پودر نارگیل 150 گرم

طرز تهیه:
مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .

شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم

مواد لازم:

پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز
سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )

 

****

 

شیرینی آلمانی خیلی خیلی خوشمزه با بافت نرم و پودري و شیرینی راحت

مواد لازم :
 
پودر قند : 100 گرم
روغن جامد : 300 گرم
شیر: 60 گرم
آرد : 600 گرم
تخم مرغ : 1عدد
 شربت غلیظ : 60 گرم

مواد لازم شربت :

شکر : 1استکان
آب : نصف استکان

طرز تهیه شربت :

1استکان شکر را با نصف استکان آب مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود ( 60 گرم نیاز است)
روي حرارت ملايم ذوب بشه مواظب باشيد نسوزه چون تلخ ميشه
 


طرز تهیه شیرینی :
 
روغن و پودر قند رامخلوط کرده با همزن سپس تخم مرغ و شیر و شربت غلیظ را که گرم است را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر آرد را کم کم اضافه نموده و با دست فقط در حد یکنواخت شدن هم میزنین خمیر را در یخچال گذاشته تا سرد شود واسه قالب زدن
سپس خمیر بدست آمده را پهن میکنیم و به قطر نیم سانت با قالب دلخواه (سلیقه ای ) قالب میزنیم و داخل سینی فر قرار داده
بعد
فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه قبل روشن و گرم میکنیم و در سيني فر چينده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد... فر ها باهم متفاوت هستند بايد كمي تغيير رنگ دهد
 
نکته:
 
1_میتوان برای قالب زدن از یک قالب بزرگتر و یک قالب کوچکتر استفاده نمود و به وسیله مقدار کمی عسل آنها را روی هم قرا داد تا بهم بچسبند
 
2_ میتوان خمیر را دو رنگ کرد با کاکائو یا ... مثلا قالب کوچک به رنگ کاکائو باشه روی قالب بزرگتر که سفید هست قرار داد

3_تزیین میتوان با ژله مغزی ( ژله مغزي به صورت اماده در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش ميرسد با رنگ ها و طعم هاي مختلف) و یا مارمالاد یا هرچیزی که دوست دارین تزیین نمود بعد از خنك شدن مابين شيريني ها ژله مغزي گذاشته و رويش را تزيين كنيد با شکلات کاکائویی یا سفید
با نارگيل و كنجد بوداده هم خوشمزه میشه
 
اگه خواستین طبق شکل درست کنین خمیر قالب پایینی سطحش کامل و خمیر قالب بالایی را سوراخ کرده یا با قالب ریز قاب زده و وسزش را سوراخ کرده بعد پخت مارمالاد سطح شیرینی پایینی مالیده و روی هم گذاشته 2 تا شیرینی رت و از سوراخ یه کوچولو باز مارمالاد یا ژله مغزی بریزید
 

 

****

 

تارت آلبالو یه شیرینی خوشمزه و زیبا

مواد لازم:
 
آرد سفید ۵ لیوان (لیوان آرکوروک دسته دار)
 
شکر ۱.۵ لیوان پر
 
کره ۲۰۰ گرم
 
تخم مرغ ۳ عدد
 
وانیل نصف ق چایخوری
 
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پر
 


برای مواد روی تارت:
 
۳۰۰ گرم آلبالو که هسته اش را گرفته باشیم
 
۲ قاشق غذاخوری شکر
 
۱ ق مربا خوری آرد ذرت یا نشاسته
 


طرز تهیه:
آلبالو ها را هسته می گیریم و با شکرو نشاسته می گذاریم روی اجاق تا کمی بجوشدو شکر و نشاسته حل شود. (اگر آلبالو نداشتید می توانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید ولی با آلبالوی تازه خوشمزه تر هست). آلبالو را کنار می گذاریم.
 
شکر و کره را خوب می زنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. بعد بیکینگ پودر را در آرد الک کرده و آرد را هم الک می کنیم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب با همزن می زنیم تا حدی که مایع تقریبا سفت می شود و می توان با دست هم فرمش داد (به سفتی مایه کتلت) بعد قالب را که ترجیحا باید مسطح باشد چرب می کنیم و یک مشت از مایه را کنار می گذاریم.
مایه را در قالب ریخته و صاف می کنیم بعد آلبالو ها را رویش می ریزیم. اون یک مشت مایه را هم با دست لوله لوله دراز می کنیم و بصورت ضربدری روی آلبالو ها می گذاریم (می توانیم توی قیف هم بریزیم و اینکار را انجام دهیم) یا با میوه روی تارت را تزیین کنید مانند شکل که بعد پخت تارت با میوه ها با شهد میوه ( شربت میوه جهت براق شدن میوه ها )تزیین میشود
 بعد تارت را توی فر ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت می گذاریم. (نکته اینکه من قبلا توی فر های معمولی با این مدت می گذاشتم الان چون فرم از این کوچک های تو کار هست، یکمی داشت زیر تارت می سوخت فکر کنم بخاطر کوچک بودن محفظه فر، حرارت داخلی اش بیشتر از حد شده بود. بعدش مجبور شدم حرارت را آوردم روی ۱۸۵ و مدت بیشتری تارت را توی فر گذاشتم تقریبا شد یکساعت و نیم)
 

 

 


****

 

بیسکوییتـــــــــــــــ شطرنجی


مواد لازم خمیر بیسکوییت :

 
کره 1 لیوان (225 گرم)
 
شکر 1 لیوان
 
تخم مرغ 1 عدد
 
وانیل 1 ق چ
 
آرد دو و دوسوم لیوان
 
نمک يك چهارم ق چ
 
بیکینگ پودر يك دوم ق چ
 


طرز تهیه:
 
کره و شکر را 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید (ورز نديد و زياد مخلوط نكنيد) و بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید
 
هر قسمت را به شکل یک مستطیل روی کاغذ روغنی قرار داده و به کمک کاغذ با قل دادن روی کاغذ آن را استوانه ای کنید
 
قطر استوانه را بسته به سلیقه خود بزرگ یا کوچک بگیرید. بعد کاغذ روغنی را دور خمیر بپیچید و طرفین استوانه را هم کاملا ببندید . برای 3 ساعت و یا تا سه روز توی یخچال نگهداری کنید. (و یا در فریزر برای یک ماه. اما برای برش باید 10 دقیقه تا یک ربع بگذارید در دمای محیط بماند)
 { خمیر رو میتونید توی نایلونهای گلدار زیبا رول کنید و دو طرفش رو روبان بپیچید و بعد فریز کنید و به اونهایی که دوست دارند بیسکوییت درست کنند ولی استعداد کافی رو ندارند عیدی هدیه بدید}
 
با همین خمیر میشه مدلهای مختلف بیسکوییت رو درست کرد.

 

بیسکوییت شطرنجی:

برای ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.
 
من از خمیرم شش تا گلوله یک اندازه از هر رنگ درست کردم . سایزش دیگه دست خودتونه. ولی برای هر رول باید 6 تا سفید و 6 تا قهوه ای داشته باشید. حالا با دست روی سطح هر کدوم از گلوله ها رو رول کنید تا به قطر و طول دلخواه برسید. (اینا همش سایزش دست خودتونه که بخواید ریز یا بزرگ درستش کنید. )
گلوله يك اندازه درست كرده و ميله اي باز كنيد
 
رنگ ها رو یکی در میون کنار هم بذارید. یعنی یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای
 
حالا ردیف بعدی رو عکسش عمل کنید یعنی یه سفید یه قهوه ای یه سفید. دقت کنید که باید سفید بالای قهوه ای قرار بگیره و بالعکس
 
حالا برای ردیف سوم دوباره یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای
 
خوب این کار تمام شده . دقت کنید که هر استوانه رو دقیقا روی زیری قرار بدین. شما میتونید در همین مرحله کار رو تمام کنید و بذاریدش توی یخچال برای 3 ساعت و یا دنباله کار رو با من ادامه بدید
 
حالا میخوایم یه حاشیه یا بردر برای بیسکوییتهامون درست کنیم که شکل شطرنجیش نمایانتر بشه. توجه داشته باشید که رنگ بردر یا حاشیه باید خلاف رنگ هسته مرکزی باشه. اگه هسته بیسکوییت قهوه ای رنگه. پس ما بردر رو سفید میگیریم. خمیر رو به ضخامت 2 یا 3 میل باز کنید ( هر چه نازکتر بهتر) و خمیر بیسکوییت شطرنجی رو روش قرار بدید
 
من از شروع تا پایان ، تمام مراحل رو با کاغذ روغنی انجام دادم. یعنی باید همواره کاغذ روغنی زیر خمیر باشه. پس حالا با کمک کاغذ روغنی شروع به رول کردن میکنیم
 
البته رول کردن اصطلاح درستی نیست چون ما داریم شکلش رو مکعب مستطیلی حفظ میکنیم. پس هر بار خمیر رو روی یک وجه روی خمیر میپیچونیم تا به ضلع آخر برسیم. بعد اضافی های خمیر رو بریده و کاغذ رو دورش کاملا میپیچیم و برای حداقل 3 ساعت توی یخچال میذاریم
 
بعد با کارد تیز به ضخامت نیم سانت میبریم. و در فر 190 سانتیگراد 375 فارنهایت برای 10 دقیقه قرار میدیم ( فر هم که مثل همیشه کاملا باید گرم باشه)
 
شما عکسش رو هم میتونید انجام بدید که دو رنگ داشته باشید. اینبار هسته مرکزی سفیده پس بردر قهوه ای رنگ شده. من چون عاشق شکلاتم این بیسکوییتها رو خیلی دوست دارم. زیاد شیرین نیست و ترد و خوشمزه است. میتونید یک روز خمیرش رو درست کنید و یک روز دیگه بپزیدش پس زیاد خسته نمیشید.
 

 

 

 


****

شیرینی قطاب

مواد لازم برای خمیر قطاب:

زرده تخم مرغ دو عدد
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
 ماست نصف پیمانه (100گرم)
روغن جامد یا کره نصف پیمانه (100گرم)
پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
 آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد (حدود 150 گرم)
 


مواد لازم برای داخل قطاب:

پودر بادام 250 گرم
 پودر قند 120 گرم
 هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری
 


طرز تهیه خمیر:

زرده تخم‌مرغ، ماست ، روغن و پیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ‌صورتی در بیاید که به‌دست نچسبد؛ولی زیاد هم سفت نشود و حالت کشدارش را از دست ندهد.سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید و استراحت دهید تا به اصطلاح ور بیاید.
 


مواد داخل قطاب:

بادام و پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید

از خمیری که درست کرده بودید گلوله ای به اندازه یک پرتقال بردارید. کمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز کنید.سپس با دهانه استکان یا قالب دایره هایی روی خمیر درآورید و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قندی که درست کرده ایدبگذارید .
سپس لبه های خمیر را روی هم بیاورید و اطراف آن را به‌هم بچسبانید و با دست چین بدهید. بقیه قطاب ها را به همین صورت آماده کنید.
 
قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر (قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند )بگذارید.
برای سرخ کردن قطاب ها باید یک ظرف گود را با روغن فراوان داغ کنید و قطاب ها را داخل آن سرخ کنید.
 
اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید.بعد از سرد شدن قطاب ها، آنها را در پودر قندبغلتانید.
 

 


منبع: اینترنت 


گردآوری و تنظیم : اختصاصی سایت جادوی کلمات

http://jadoykalamat.ir

 

 

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

  • سلام..خواهش میکنم

    با تبادل لینک و بنر موافقین؟؟

    پاسخ : سلام

    متشکرم

    سایت جادوی کلمات مدتیست در حال تغییرات هست فعلا تبادل پذیرفته نمی شود تا اینکه مشکلات موجود حل شود

    موفق و پیروز باشید

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد