

- باقالا تازه ریز با پوست دوم : 400 گرم
– کره مارگارین : 15 گرم یا یک قاشق سوپ خوری
– پیازچه بزرگ حلقه حلقه شده : چهار تا پنج عدد
– گشنیز تازه خرد شده : یک قاشق سوپ خوری
– نعناع تازه خرد شده : یک قاشق سوپ خوری
– پودر زیره : نصف قاشق چای خوری
– روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری
– نمک : به مقدار لازم
چطور بپزم ؟
مجله خبری لحظه نما:باقالاها را از پوست اول جدا کنید ، سپس قابلمه ای مناسب را تا نیمه آب کرده و باقالاها را همراه نمک درون آن بریزید و اجازه دهید بپزند. سپس آن ها را آب کش کرده و بعد پوست دوم شان را جدا کنید. کره را داخل ماهیتابه ای کوچک بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب شود. سپس پیازچه های حلقه شده را در ماهیتابه بریزید و دو تا سه دقیقه تفت دهید. بعد از آن باقالا ، گشنیز و نعناع تازه را همراه پودر زیره و مقداری نمک درون ماهیتابه بریزید و کمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را اضافه کرده و باقالاها را در ظرف مناسب سرو کنید.
تالار سایت جادوی کلمات - بخش آشپزی