زمان جاری : سه شنبه 30 دی 1399 - 8:47 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 21
نویسنده پیام
somaye9 آفلاین


ارسال‌ها : 24
عضویت: 23 /2 /1399


ویژگی های منحصر به فرد منوی آنلاین رستوران




امروزه با وجود پاندمی کرونا اکثر رستوران ها به صورت بیرون بر فعالیت میکنند‌. با وجود این شرایط رقابت نیز سخت تر میشود. دیزاین و طراحی دکوراسیون داخلی رستوران یا فست فود برای جلب رضایت مشتری حائز اهمیت است. در دنیای مجازی و با وجود انواع مختلف اپلیکیشن مانند اینستاگرام شما میتوانید با داشتن منو آنلاین با کیفیت،رقبای خود را از صحنه کنار بزنید، زیرا منو آیینه درونی رستوران شماست. یک منوی ایده آل برای یک رستوران فست فود شامل غذاهای مدرن و خاص است. نکته قابل توجه در مورد منو دیزاین آن است. منو رستوران تنها ارئه دهنده ی لیست غذاهای شما نیست بلکه با قابلیت های بالا،ابزاری برای فروش است.

داشتن یک منوی آنلاین میتواند مزیت برتر رستوران شما باشد در ادامه مقاله نکاتی را در مورد منوی آنلاین خواهیم گفت. تجهیزات فست فود نیز از المان های کیفی یک رستوران است. هر قدر که تجهیزات مانند فر پیتزا مجهز تر باشد کیفیت فست فود نیز بیشتر است. امروزه جدیدترین انواع فر پیتزا در بازار عرضه می شود . فر پیتزا در چهار نوع مختلف به بازار ارائه میشود که شامل فر پیتزا ریلی، فر پیتزای صندوقی، فر پیتزای تنوری و فر کامبی است. از جمله دیگر تجهیزات میتوان به مستر شف، اسنک ساز، اجاق گاز و ... نام برد.



نکته هایی که در مورد منو آنلاین باید توجه داشته باشید:

• توجه به نیاز مشتری منطقه خود را بدانید، آگاه بودن به نیاز مشتری در منطقه به شما در جلب رضایت آنها کمک خواهد کرد.

• اندازه منو را متناسب با خرید تجهیزات فست فود انتخاب کنید.

• انتخاب های منو را محدود و مدیریت کنید.

• منو باید به آسانی در دسترس باشد و برای همه رنج سنی به آسانی قابل خواندن باشد.

• منو را تا حد ممکن ساده طراحی کنید.


• از استفاده لغات تخصصی آشپزی در منو بپرهیزید.

• منو کوچک یا خیلی بزرگ برای مشتریان گمراه کننده خواهد بود.

• فونت و اندازه نوشتار منو یکی از عوامل تاثیر گذار در فروش غذای مد نظر شما خواهد بود.

• از هارمونی رنگها در منو خود غافل نشوید. کارشناسان باور دارند که استفاده از رنگ زرد برای جذب مخاطب و استفاده ازرنگ قرمز برای افزایش اشتها موثر است.


• از قیمت های مناسب استفاده کنید. اکثر منوها به ترتیب قیمت چیده شده اند ولی اینکار باعث میشود تا مشتریان ارزان ترین غذا را انتخاب کنند؛ پس از داشتن یک منو قیمت محور بپرهیزید.

• منو رستوران باید کاربردی و چند منظوره باشد.هیچ یک از مواد غذایی داخل منو به علت ایجاد بی رویه هزینه نباید فقط برای یک نوشیدنی یا یک غذا به تنهایی استفاده شود.


• اطمینان از قیمت صحیح غذاها امری است که باید ماهانه مورد بررسی قرار دهید.

• ساده نویسی آیتم های قیمت را در نظر بگیرید.

• منوی خود را به روز کنید. این به روز رسانی شامل انواع غذاها و قیمت های موجود است. اگر تجهیزات فست فود شما کافی نیست از منو شلوغ و زیاد بپرهیزید. زیرا آماده سازی آنها از شما زمان زیادی خواهد برد. بهتر است مطلب ویژگی های ماشین لباسشویی صنعتی که قبل خرید باید بدانید را نیز بخوانید.


به طور کلی در منوی خود از راهکارهای روانشناسی بهره ببرید. راهکارهای بسیار زیادی مانند رنگ شناسی یا نوشتن جذاب املای هر کدام از غذاها و فونت ها وجود دارد. اسم های خلاق برای غذاها، ماندگار خواهند شد. به عنوان مثال اگر دستور طبخ خاصی برای نوع خاصی از ساندویچ دارید میتوانید از ویژگی بارز آن غذا مانند طعم یا شکل استفاده کرده و اسمی خلاق بسازید، از دیگر شیوه ها و راهکارهایی که برای قیمت هرغذا و یا نوشیدنی یا مخلفات میتوانید استفاده کنید استفاده از شیوه قدیمی رند کردن است؛ به عنوان مثال مردم نسبت به 22 هزار تومان حس بهتری دارند تا به 21 هزار 900 تومان. از دیگر شیوه هایی که میتوانید از آن بهره ببرید نوشتن قیمت حروفی است.
محبوب کن - فیس نما
سه شنبه 11 آذر 1399 - 15:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :