زمان جاری : جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 12:52 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 337
نویسنده پیام
admin آفلاین


ارسال‌ها : 1361
عضویت: 5 /2 /1393
محل زندگی: لاهیجان زیبا
تشکرها : 326
تشکر شده : 190
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج
آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج
مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج این غذا با ظاهر زیبایی که دارد مناسب سفره های شما و مورد علاقه کودکان هم هست.این پیراشکی از سیر و قارچ و اسفناج پر میشود.
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

1. کره : 25 گرم

2. پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : 1 عدد

3. سیر , له شده : 2 حبه

4. قارچ چتری , ورقه شده : 225 گرم

5. برگ اسفناج تازه و جوان : 175 گرم

6. جوز هندی : مقداری کمی

7. خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری

8. خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : 225 گرم

9. تخم مرغ زده شده : 1 عدد

10. فلفل : به میزان لازم

11. نمک : به میزان لازم

12. دانه خشخاش : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

1. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود . 2. قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و 2 تا 3 دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .
3. خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .
4. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر 15 سانتیمتر جدا نمایید .
5. لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .
6. خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد4 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید . توصیه سرآشپز جهت تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .



آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج,آشپزی,خوراکی,خوراک,قاچ,اسفناج,پیراشکی,تهیه پیراشکی,چطور پیراشکی درست کنیم,موزش آشپزی,کتاب آشپزی,سایت آشپزی
محبوب کن - فیس نما
امضای کاربر :
اللهم عجل الولیک الفرج
پنجشنبه 17 تیر 1395 - 17:50
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :