
آموزش پخت تارت خوشمزه و عالی که دارای ماهی است و یک آشپزی خاص و متفاوت به حساب می آید. شما هم امتحان کنید. ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای تهیهی خمیر
آرد 125 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
كره 75 گرم
زردهی تخم مرغ 1 عدد
ماست به اندازهی كافی
مواد لازم برای مواد رویه
ماهی دودی 200 گرم
آبِلیموی تازه از نصف لیمو
كره 25 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
قارچ 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 6 قاشق سوپخوری
پنیر گودا 100 گرم
جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
ادویه به مقدار كافی
طرز تهیه:
1. آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید.
2. كره را تكهتكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید. برای آسانی كار، میتوانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.
3. زردهی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید.
4. ماست را كمكم افزوده و خمیر را جمع كنید.
5. توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
6. اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالبهای كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
7. خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كردهاید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
8. اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.
9. سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.
10. قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
11. ماهیهای استخوانگرفته و ادویه را اضافه نمائید.
12. اكنون مایه را در تارتلتها بریزید و كنار بگذارید.
13. تخم مرغها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
14. سپس در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلتها طلائیرنگ شوند.
- 05 مهر 1395
- 0 دیدگاه
- 433 بازدید