خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید

 طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید

طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.

مواد لازم :

آب مرغ تقریبا غلیظ      ۲ فنجان
 زرده تخم مرغ      ۲ عدد
 آرد      ۲ قاشق سوپ خوری
 آبلیمو      نصف استکان
 کره     ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده     ۱ قاشق سوپ خوری
شکر     ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل     به مقدار دلخواه

 

● طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :

۱) برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) سپس زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) در این مرحله زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

 

سایت جادوی کلمات - بخش آشپزی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها حذف از علاقه‌مندی
  • 03 مرداد 1395
  • 0 دیدگاه
  • 397 بازدید
اشتراک گذاری

سایر پست ها

دیدگاه ها

کد امنیتی رفرش

اشتراک‌گذاری