خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

آموزش تهیه سالاد پاستای خوشمزه آرزو

آموزش تهیه سالاد پاستای خوشمزه آرزو

 

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو

 

مواد لازم برای سالاد پاستای اُرزو,طرز تهیه سالاد پاستا:

 

برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید

 

پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم

روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد

ذرت ۳۲۶ گرم

نخود فرنگی منجمد ۱۷۵ گرم

سیر له شده ۳ حبه

پودر پنج ادویه ۲ قاشق چایخوری

ژامبون گوشت ۲۸۰ گرم

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

سس لوبیا سیاه ۲۲۰ گرم

روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری

 

* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

 

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :

 

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید.

 

ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

اطلاعاتی درباره پاستا :

 

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.

 

چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می‌رود.برخی از انواع پاستا بسیار محلی هستند و شهرت جهانی ندارد؛ برخی از انواع نیز در زبان‌های گوناگون نام‌های گوناگونی دارند. برای نمونه پاستای روتله (rotelle) در ایتالیا روئوته (ruote) هم نامیده می‌شود و همین نوع پاستا در آمریکا «چرخ گاری» (wagon wheels) نام گرفته‌است.

 

نام‌های ایتالیایی پاستا اغلب به پسوندهای جمع مذکر -ini, -elli, -illi, -etti یا جمع مؤنث -ine, -elle و غیره ختم می‌شوند که همگی معنی کوچک بودن و تصغیر را در خود دارند. پسوندهای دیگری با معنای بزرگ نظیر -otti (گُنده)، و -acci (بی‌قواره) نیز در ساخت این نام‌ها استفاده شده‌است. در ایتالیایی همه نام‌های پاستا معنای جمع دارند.

 

 

منبع:پارس ناز

بازنشر : جادوی کلمات

افزودن به علاقه‌مندی‌ها حذف از علاقه‌مندی
  • 18 آبان 1394
  • 0 دیدگاه
  • 427 بازدید
اشتراک گذاری

سایر پست ها

دیدگاه ها

کد امنیتی رفرش

اشتراک‌گذاری