

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان
روش آماده سازی و طبخ ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان . نوش جان
مواد لازم:
فیله ماهی تیلاپیا : ۴ عدد
پنیر رنده شده پارمسان : ۳/۴ فنجان
فلفل قرمز : ۲ قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ فر را از پیش روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم (۲۰۰ درجه سانتیگراد).
۲٫ پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
۳٫ فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.
۴٫ فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم پوشاندیم گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار می دهیم.
افزودن به علاقهمندیها
حذف از علاقهمندی
- 26 فروردین 1394
- 1 دیدگاه
- 423 بازدید
چون ماهی تیلا پیلا فیله است و استخوان نداره طرفداران زیادی پیدا کرده ولی این ماهی پرورشی با تولید انبوه به بازار می یاد و بر خلاف سالمون و ماهی های چرب دیگه که سرشار از امگا سه هستند این ماهی امگا شش داره که برای قلب خوب نیست و کسانی که بیماری قلبی یا ورم مفاصل دارن بهتره از این ماهی استفاده نکنند.
به غیر از این مسأله کلاً آقای مهندس ماهی های دریایی خیلی خوشمزه تر و مغذی تر از ماهیهای پرورشی هستند. مثلا سالمون دریا سرشار از امگا 3. چند سالی هم هست که اوزون برون رو پرورشی تولید می کنن ما که شمالی هستیم می دونیم طعم ماهی اوزون برون دریا با پرورشی خیلی متفاوته.
راستی به سایت هم سر زدم خیلی خوب و به روز بود.
امیدوارم حالتون بهتر شده باشه. براتون آرزوی سلامتی و شادکامی دارم
برقرار باشید
دقیقا همینطوره
اوزون برون که دیگه ته شه
ممنونم بهترم خداروشکر
سلامت باشید