- نویسنده : مدیر
- بازدید : 299 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
(کل 5 توسط 5 نفر)
آموزش تهیه کیک فنجانی
کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه.
مواد لازم :
آرد : چهار قاشق غذاخوری
شکر : چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری
وانیل : کمی
تخم مرغ : ١عدد
شیر : پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و روی گاز میگذاریم.
آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم.
مواد لازم :
آرد : چهار قاشق غذاخوری
شکر : چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری
وانیل : کمی
تخم مرغ : ١عدد
شیر : پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع : سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و روی گاز میگذاریم.
آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم.
·
منبع: اینترنت