- نویسنده : مدیر
- بازدید : 327 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
پاستا، ماهی تن و سالاد فلفل کبابی
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه برای ۴ نفر
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه سطح: آسان
کاهش وزن، کلسترول کم، چربی کم، فیبر بالا
توضیحات:
راز این سالاد-پاستای خوشمزه، سس غلیظ و کم چرب روی آن است که از فلفل های کبابی تشکیل شده است. اگر مرغ پخته شده هم در دسترس شما باشد، می توانید آن را جایگزین ماهی تن بکنید.
مواد لازم:
۱ عدد کنسرو ۱۸۰ گرمی ماهی تن در آب نمک.
۲۰۰ گرم یا دو سوم پیمانه فلفل قرمز کبابی (می توانید از نمونه های موجود و کنسرو شده استفاده کنید)، بشویید و جداگانه خرد کنید.
نصف پیمانه پیاز قرمز یا پیازچه، آنها را ظریف خرد کنید.
۲ قاشق غذاخوری، کیپر، آنها را بشویید و درشت خرد کنید. (کیپر میوه ای زیتون مانند است با طعم ملس، که به صورت ترشی یا کنسرو در بازار موجود است)
۲ قاشق غذاخوری ماست ساده بدون چربی.
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده.
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون.
یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو.
۱ حبه سیر، پوست بکنید و خرد کنید.
نمک به مقدار لازم.
فلفل تازه آسیاب شده، برای طعم غذا.
۱۸۰ گرم پاستا.
طرز پخت:
۱- ظرف بزرگی را با آب پر کنید، کمی نمک بزنید و برای پختن پاستا روی حرارت قرار دهید.
۲- تن ماهی را با نصف فلفل های کبابی، پیاز (یا پیازچه) و کیپر، در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.
۳- ماست کم چرب، ریحان تازه، روغن زیتون، آب لیمو، سیر، نمک و فلفل و نصف باقی مانده فلفل قرمز کبابی را در میکسر بریزید و تا زمانی که به شکل پوره دربیاید، میکس کنید.
۴- پاستا را ۱۰- ۱۴ دقیقه یا بر اساس زمانی که روی بسته بندی ذکر شده است و تا زمانی که نرم شود، بپزید. سپس آنها را زیر آب سرد بگیرید و بشویید، به مخلوط از قبل اماده شده بیفزایید و روی آن را با سس فلفل تزیین کنید.
اختصاصی زیبایی ایرانی
بازنشر : سایت جادوی کلمات