- نویسنده : مدیر
- بازدید : 359 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
طرز تهیه پلـو مراکـشی
مـواد لازم بـرای چهار الی پنج نفر
برنج: سه پیمانه
لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم
ذرت پخته شده: یک پیمانه
قارچ اسلایس شده: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز بزرگ سرخ شده : یک عدد
فلفل دلمهای رنگی روی هم: یک پیمانه
رب گوجهفرنگی: یک الی دو قاشق غذاخوری
محلول زعفران: سه قاشق سوپخوری
کره: ۱۰۰ گرم
روغن، نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیاسبزها را به اندازههای دو سانتیمتری برش زده، در آب و نمک در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد میریزیم. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد نموده، به همراه کره و زعفران تفت میدهیم. فلفل دلمهایها را نیز مکعبی خرد نموده، به مرغ افزوده و تفت میدهیم. رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را نیز به مواد میافزاییم، سپس قارچ را به سایر مواد اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در انتها ذرت، پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردهایم، در قابلمهای که محتوی آب در حال جوش است، ریخته و بعد از جوش آمدن آب، برنج را آبکش میکنیم. کف قابلمه موردنظر روغن میریزیم. برای تهدیگ، یک عدد سیبزمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک عدد زرده تخممرغ را با کمی زعفران مخلوط نموده و در کف ظرف میریزیم، سپس یک لایه برنج و یک لایه مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با کمی زعفران روی آن را میپوشانیم، این عمل را تا اتمام مواد ادامه میدهیم. روی لایه آخر کمی کره و دارچین پاشیده و میگذاریم تا پلو دم بکشد.