چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 0 توسط 0 نفر)

طرز تهیه خوراک مرغ و تمرهندی

تمرهندی را در 250 میلی لیتر آب جوش خیس کنید، سپس در صافی بریزید و با فشار پشت قاشق، هسته و پوسته را جدا کنید و عصاره آن را از صافی رد کنید

خوراک مرغ و تمرهندی

مواد لازم:

· تمرهندی- 150 گرم

· سینه مرغ (نواری خردشده)- 450 گرم

· نمک و فلفل قرمز (پودرشده)- به مقدار لازم

· روغن مایع- به مقدار لازم

· پیاز (نگینی خرد شده)- 1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 1 حبه

· رب گوجه فرنگی- 2/1 قاشق سوپ خوری

· سیب زمینی (نگینی و سرخ شده)- 1 عدد

طرز تهیه:

لحظه نما:1-تمرهندی را در 250 میلی لیتر آب جوش خیس کنید، سپس در صافی بریزید و با فشار پشت قاشق، هسته و پوسته را جدا کنید و عصاره آن را از صافی رد کنید؛

2-تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده، سپس در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود؛

لحظه نما:3-در این فاصله، پیاز را در قابله ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید؛

4-مرغ تفت داده شده، نمک، فلفل قرمز و 500 میلی لیتر آب به قابلمه حاوی پیاز اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید تا خوراک به مدت 45 دقیقه بپزد؛

5-رب گوجه فرنگی را در تابه ای کوچک حاوی روغن داغ، تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس آن را در 20 دقیق آخر پخت خوراک، به همراه عصاره تمرهندی به قابلمه بیفزایید و بگذارید خوراک کاملا جا بیفتد. پس از جا افتادن، خوراک مرغ و تمرهندی را در ظرف مورد نظر ریخته، سیب زمینی را روی آن بریزید و به همراه چلو سرو کنید.

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد