سه شنبه 01 خرداد 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 1 توسط 0 نفر)
2418_634903205445533093_l.jpg.
مواد لازم برای تهیه رنگینک:

آرد گندم 500 گرم
روغن 300 گرم ( برای اینکه رنگینک عطر بهتری داشته باشه می تونید روغن مایع و کره رو به میزان مساوی استفاده کنید)
خرمای سیاه 500 گرم
مغز گردو 300 گرم
هِل کوبیده شده، نصف قاشق مربا خوری
پسته ی چرخ شده، نصف قاشق سوپ خوری
خاکه قند 130 گرم
طرز تهیه رنگینک :
روغن رو توی تابه بریزید و بذارید روی شعله ی متوسط اجاق گاز تا داغ بشه. آرد الک شده رو در روغن بریزید و حرارت رو کم کنید و مرتب هم بزنید تا آرد کم کم سرخ بشه و رنگش تغییر کنه.
وقتی آرد طلایی شد تابه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید خنک بشه
خاکه قند، دارچین و هِل کوبیده رو به آرد سرد شده اضافه و مخلوط کنید. خُرماها رو بشورید و بذارید آبش خشک بشه. هسته ش رو دربیارید و داخلش گردو بذارید.
نصف آردی رو که سرخ کرده بودین بریزید توی یه ظرف مسطح و خرماها رو روی آرد بچینید. یه کم دارچین بپاشید.
با بقیه ی آرد سرخ شده، روی خرماها رو بپوشونید و کمی فشار بدید که هم به همدیگه بچسبن هم سطحش صاف تر شه.
خاکه قند، پسته ی چرخ شده و دارچین رو روُش بریزید و به هر شکلی که می خواین برش بدید.
منبع: مجله جادوی کلمات
http://jadoykalamat.ir

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد