شنبه 22 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 0 توسط 0 نفر)

طرز تهیه پینچیتو مرغ -کباب اسپانیایی

طرز تهیه ی کباب خاص

طرز تهیه ی یک کباب  خوشمزه

طرز تهیه کباب اسپانیایی

 

برای خواندن به ادامه مطلب بروید…

 

 

 

مواد لازم : برای ۴ نفر

پودر زیره

نصف ق. چ

پودر تخم گشنیز

نصف ق. چ

سیر ساطوری

۲ حبه

پاپریکا

یک ق. چ

پودر آویشن

نصف ق. چ

آبلیمو

۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ

۵۰۰ گرم

نمک و فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه :

ادویه ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب های ۲سانتی متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می کنید سیخ ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

 

 

 

منبع:

parandah.biz

 

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد