- نویسنده : مدیر
- بازدید : 489 مشاهده
- دسته بندی : کدبانو , آشپزی و شیرینی پزی ,
طرز تهیه هلو کباب -کوفته کرمانشاهی
طرز تهیه ی هلو کباب
طرز تهیه ی کوفته کرمانشاهی
طرز تهیه ی یک کباب خوشمزه
برای خواندن به ادامه مطلب بروید…
این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است .
مواد لازم :
گوشت بدون چربی
۴۰۰ گرم
لپه
۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز
۲ عدد
تخم مرغ
۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین
به میزان لازم
روغن
برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده
برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو
۱ لیوان
شکر
۵ /۰ لیوان
آب
۱ لیوان
طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.
چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .
منبع:
پرندک