دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

عضویت ورود تالار آرشیو نقشه سایت خانه بذر تبلیغات آگهی تماس با ما

خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

(کل 1 توسط 0 نفر)

طرز تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی

  • کره ۱ پیمانه (۲۳۰ گرم)
  • شکر دانه ریز ۲/۳ پیمانه
  • وانیل ۱ ق چ
  • عصاره بادام ۱ ق چ (در صورت تمایل)
  • آرد سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه
  • مارمالاد دلخواه (تمشک)

مواد لعاب روی شیرینی (در صورت تمایل)

  • یک پیمانه شکر (۱۲۰)
  • ۴ ق غ شیر یا خامه (۵۰ گرم)

1

طرز تهیه شیرینی مربایی

این خمیر خیلی ساده و آسونه. قبل از هرچیز باید کره نرم شده باشه. بعد با همزن حدود یک دقیقه کره رو بزنید تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه دیگه بزنید تا شکر و کره کاملا مخلوط و پفی بشن. حالا وانیل و عصاره بادام رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه ای میزنیم. بعد همزن رو خاموش کنید و آرد رو که از قبل الک کردید کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سعی کنید خمیر رو با دست ورز ندید. بعد از اینکه خمیرتون آماده شد در سلیفون یا پلاستیکی بذارید توی یخچال تا یکی دو ساعت استراحت کنه.

بعد هم بیاریدش بیرون و گلولش کنید و وسطش رو با انگشتتون گود کنید و بذارید توی فر در دمای ۱۷۰ درجه تا آروم آرو بپزه. پختش هم یک ربع طول میکشه.


بعد که شیرینی روو بیرون آوردید بذارید خنک شه. بعد هم مارمالادتون رو با یک قاشق مرابا خوری بریزید روی شیرینی هاتون.

برای لعاب هم مخلوطی که گفتم رو دو سه دقیقه بذارید روی حرارت و هم بزنید. وقتی که شکر حل شد بذارید کنار تا خنک شه. بعد هم برای روی شیرینی ها استفاده کنید.

نوش جان 

 

 

 

منبع

مجله جادوی کلمات

 

مطالب مرتبط

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

چطوری جون دل :)

هر موضوعی که میخواهید رو در این قسمت بنویس مانند : پروفایل , آشپزی و...

تمام حقوق مطالب سایت برای مجله جادوی کلمات محفوظ میباشد