پخش مستقیم چای از لاهیجان
پخش مستقیم چای از شهر چای ایران - لاهیجان
با قیمت بسیار مناسب
بیاییم با هم از چای ایرانی حمایت کنیم
طرح حمایت از محصولات ایرانی توسط سایت جادوی کلمات
ممتاز فله 16900
قلم 1 11700
قلم 2 9600
* کلیه قیمت ها به تومان می باشد.
** هر گونی از چای ممتاز معادل 30 کیلو می باشد .
** هر گونی از چای قلم معادل 20 کیلو می باشد .
*** پخش چای در کلیه شهرها صورت میگیرد.
**** در صورت خرید بیش از 10 گونی تخفیف محاسبه خواهد شد.
***** هزینه حمل بر عهده خریدار می باشد.
# چای سنتی بهاره 94 با قیمت هر کیلویی 60200 تومان هم موجود می باشد.
مهم : برای خرید محصولات لطفا ابتدا از صفحه تماس با ما نام و شماره تماس
و آدرس دقیق پستی خود را ارسال نمایید سپس از طریق لینک خرید آنلاین
مبلغ را واریز نمایید.
آموزش دم کردن درست چای
خیلی از دوستانی که چای ایرانی را رد می کنند باید بدانند که روش درست دم کردن چای را نمی دانند . چای ایرانی که مبدا اصلی آن گیلان است یکی از بهترین چای منطقه می باشد.
خیلی ها گله از بی مزه بودن و بدون طعم بودن چای لاهیجان دارند و چای های خارجی را ترجیع میدهند. چای خارجی چون فقط از ( اسانس ) مختلف استفاده میکند مانند ( آبمیوه ) طعم خود را به هر حال دارد ولی نمی شود گفت که ما در حال خوردن چای هستیم و هیچ فایده ای هم برای بدن ندارد و حتما ضررهایی هم با خود دربر خواهد داشت.
گیلانیان از قدیم وعده چای عصر با صبح آنان با هم کاملا متفاوت است چای که عطردار باشد هیچ گاه در صبح مصرف نخواهد شد و یا روش دم کردن آن هم تفاوتی با عصر دارد.
حتما از آب های کاملا تصفیه شده و رد شده از فیلترهای مختلف برای دم کردن چای استفاده کنید.البته استفاده از آب های معدنی برای تهیه چای، زیاد توصیه نمی شود، چرا که املاح موجود در آن می تواند طعم و رنگ چای را عوض کند.
در انتخاب نوع چای انتخابی دقت کنید. اگر دچار استرس شده اید می توانید از چای سبز استفاده کنید و یا اینکه اگر خیلی سرفه می کنید، از چای گیاهی و یا کوهی استفاده کنید.
چای را به تنهایی استفاده کنید. برخی در چای خود شیر می ریزند که اینکار بسیاری از فواید چای را از بین می برد.
نوع شیرین کردن چای را بدانید. از شکر و قند استفاده نکنید. بهترین شیرین کننده چای عسل می باشد.
چای را از مزرعه بخرید و یا خودتان بکارید. چای های تولید شده خانگی میزان بیشتری آنتی اکسیدان دارند.
» بهتر است چند نوع چای را باهم مخلوط کنید تا چای بهتری از نظر طعم و رنگ داشته باشید.
» پیش از دم کردن چای 1 بار آن را بشویید ( چای را داخل قوری بریزید ، داخل قوری آب بریزید و خالی کنید ).
» اگر قوری و چای را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید رنگ بهتری خواهد داد ( شستن چای ).
» برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید.
» اگر میخواهید چای زووتر دم بکشد پارچه ای روی قوری قرار دهید و پس از دم کشیدن پارچه را بردارید.
» برای معطر شدن چای از چوب دارچین ، هل ، گل سرخ ، گلاب یا برگ عطر چای ( گیاهی معطر ) استفاده کنید.
» برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.
» اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن 2 حبه قند از طعم زمخت آن جلوگیری کنید.
» پیش از ریختن چای دکمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.
» بهتر است برای افزایش خواص چای آن را بهمراه خرما ، توت خشک یا نبات میل کنید.
» زیاده روی در مصرف چای هم خوب نیست و مصرف روزانه 4 – 2 لیوان چای پیشنهاد میشود.
» چای برای ایجاد آرامش ، رفع میگرن و سنگینی سر ، خستگی ، رفع سرماخوردگی ، بهبود وضعیت لثه ها و استحکام دندان ها ، رفع بوی بد دهان ، شل کننده عضلات و ریلکس شدن ، ضد سرطان ، کاهش کلسترول ، جلوگیری از افزایش قند خون ، تنظیم ضربان و کارایی قلب ، کم کردن التهابات بدن ، هضم غذا ، افزایش سوخت و ساز بدن و … موثر است.