خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

جشن ازدواج پسر جوان همزمان با دو عروس در یک روستا

 جشن ازدواج پسر جوان همزمان با دو عروس در یک روستا

ماجرای ازدواجی بود در یکی از روستاهای فومن !

بله ، این آقا داماد 28 ساله در راستای اجرای سفت و محکم سنت پیامبر با یک تیر 2 نشان زد و دریک عمل انتحاری 2 دختر 27 و 24 ساله رو به عقد خودش درآورد !

البته حرف وحدیثهای فراوانی وجود داره که چطوری شد که اینطوری شد !!! ولی چیزی که من شنیدم بهاین شکل بوده :
عروس بزرگه ( همون 27 ساله ) با این آقا داماد ماجرا ، گویا چندمدتی دوست بودن ، پس از مدتی که خانواده محترم داماد از این ماجرا بی خبر(بهروایتی مخالف ) بودن دختر 24 ساله ای رو انتخاب می کنن و داماد بیچاره ! رو بر سر 2راهی قرار می دن.

پس از کش و قوس های فراوان و تهدید عروس بزرگه مبنی بر خودکشی و .... این برادر ارجمند که زیاد از این 2 راهی بدش نمی اومد حل مشکل رو بر عهده 2 تا عروس خانوم می ذاره تا با هم به توافق برسند که کدومشون زن این آقا بشه !
اون بانوان محترمه هم ، هر دو به این نتیجه می رسند که 2 تایی به عقد این فرد در بیان و .... مبارک است انشاءالله !!

افزودن به علاقه‌مندی‌ها حذف از علاقه‌مندی
  • 23 فروردین 1394
  • 1 دیدگاه
  • 1221 بازدید
اشتراک گذاری

سایر پست ها

دیدگاه ها

کد امنیتی رفرش
1394/01/24
خخخخخخخخخخخخخخ
روزنامه نوشتند به ازای هر مرد سه زن وجود داره! الکی که نیست قدر خودتونو بدونیدشکلکشکلک
پاسخ : اره واقعا خیلی شکلکشکلکشکلک

اشتراک‌گذاری