آلفارومئو برای رقابت با پورشه و جگوار از مازراتی کمک میگیرد
آلفارومئو برای رقابت با پورشه ۹۱۱ و جگوار اف-تایپ در حال کار بر روی یک خودروی دیفرانسیل عقب به نام 6C است. بنا بر اخباری که از داخل کارخانه به بیرون درز کرده این خودرو براساس کانسپت مازراتی آلفیه ری ساخته می شود که بهار پیش در نمایشگاه ژنو رونمایی شد. بدنه این خودرو با متحورانه ترین برداشت از ..
آلفارومئو برای رقابت با پورشه ۹۱۱ و جگوار اف-تایپ در حال کار بر روی یک خودروی دیفرانسیل عقب به نام 6C است. بنا بر اخباری که از داخل کارخانه به بیرون درز کرده این خودرو براساس کانسپت مازراتی آلفیه ری ساخته می شود که بهار پیش در نمایشگاه ژنو رونمایی شد.
بدنه این خودرو با متحورانه ترین برداشت از زبان طراحی آلفارومئو طراحی خواهد شد و بر روی پلتفرم کوتاه شده مازراتی گیبلی سوار می شود. موتور ماشین هم نمونه تقویت شده ای از موتور سه لیتری شش سیلندر گیبلی خواهد بود که بین ۴۸۰ تا ۵۲۰ اسب بخار نیرو تولید می کند. با این نیرو آلفارومئو به راحتی به محدود پورشه توربو و جگوار اف تایپ آر با موتور هشت سیلندر، وارد می شود.
آلفارومئو پیش تر با عرضه مدلهای 4C و سوپر کار 8C اعتبار بسیار خوبی در بازار به دست آورده و از هر دو مدل به شدت استقبال شد. مانند 4C که ۳۵۰۰ دستگاه از آن ساخته می شود و 8C که تنها ۵۰۰ دستگاه از آن ساخته شد، تعداد مدلهای 6C هم به چند هزار دستگاه محدود خواهد بود.

6C فاصله بین مدل اسپایدر که قرار است در ژاپن در کنار MX-5 تولید شود و دیگر مدلهای گروه فیات را پر می کند. ابتدا قرار بود اسپایدر هم با مارک آلفارومئو به بازار عرضه شود اما حالا معلوم شده هنگام عرضه این خودرو در سال ۲۰۱۵ این ماشین آرم فیات یا آبارث را خواهد داشت.
مجله انگلیسی اتواکسپرس از منبع خود در داخل کارخانه شنیده آلفارومئو می خواهد روش نامگذاری تازه ای برای مدلهایش انتخاب کند و از این طریق مدلهای تقویت شده خود را با نامگذاری مجزا از دیگر مدلهایش متمایز کند. نام سری تقویت شده ماشینهای آلفارومئو کوادریفولیو ورده (Quadrifoglio Verde) است.
آلفارومئو قرار است در سال ۲۰۱۵ مدل جولیا را به بازار عرضه کند. پس از آن مدل کوپه این خودرو برای عرضه در سال ۲۰۱۶ برنامه ریزی شده است. به احتمال زیاد نمونه کوادریفولیو ورده جولیا موتور ۵۰۰ اسب بخاری خواهد داشت تا بتواند با ب ام و ام۳ و ام۴ رقابت کند.
مجله اتواکسپرس می گوید منبعش در داخل آلفارومئو گفته آلفارومئو همزمان با عرضه این مدلهای جدید، تولید مدل میتو را به خاطر فروش کم آن متوقف خواهد کرد.
منبع:http://khabarkhoon.com
بازنشر :http://jadoykalamat.ir
افزودن به علاقهمندیها
حذف از علاقهمندی
- 16 شهریور 1393
- 0 دیدگاه
- 591 بازدید