خوش آمدید

به جادوی کلمات ؛ سایت سرگرمی تفریحی خوش آمدید

از خانه بذر | بانک بذرهای کمیاب دیدن فرمائید

بینی بزرگ نعمت است؟!

بینی بزرگ نعمت است؟!
بینی بزرگ نعمت است؟!

بینی بزرگ موجب محافظت در برابر بیماری‌های مختلف از جمله سرماخوردگی می‌شود. به اعتقاد اغلب افراد، بینی کوچک یکی از مهم ترین شاخصه‌های زیبایی چهره به شمار می‌رود.

 

به همین دلیل است که جراحی زیبایی بینی در میان جوانان بسیار پرطرفدار است. اما مطالعات محققان آمریکایی نشان می‌دهد که بینی بزرگ موجب محافظت در برابر بیماری‌های مختلف از جمله سرماخوردگی می‌شود.

 

در این بررسی مشخص شد که هر چه بینی و لب‌ها بزرگ تر باشند، ذرات معلق، گرد و غبار و باکتری‌های کمتری وارد بدن می‌شوند.

 

برای انجام این تحقیق، پژوهشگران دو بینی مصنوعی ساختند که یکی از آن‌ها 2.3 برابر از دیگری بزرگ تر بود. این دو بینی روی دو صورت مصنوعی قرار گرفت و دو لب مصنوعی با شکل‌ها و اندازه‌های متفاوت نیز روی این صورت‌ها آزمایش شد. نتایج نشان داد در بینی‌های بزرگ تر به مراتب ذرات معلق کمتری وارد مسیر تنفسی می‌شوند.

 

این نتیجه در مورد لب‌های بزرگ تر نیز صادق بود. سرپرست این گروه تحقیقاتی معتقد است: بینی بزرگ تر خطر ورود عفونت به بدن را کاهش داده و همچنین میزان آلودگی هوای وارد شده به بدن را نیز کمتر می‌کند.

منبع:ghanoondaily.ir

افزودن به علاقه‌مندی‌ها حذف از علاقه‌مندی
  • 27 تیر 1393
  • 0 دیدگاه
  • 427 بازدید
اشتراک گذاری

سایر پست ها

دیدگاه ها

کد امنیتی رفرش

اشتراک‌گذاری