close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی و شیرینی پزی - 18

جادوی کلمات | سایت تفریحی , سرگرمی

بروزترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن وبلاگ نویسان

طرز تهیه دسر تیرامیسو

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393

طرز تهیه دسر تیرامیسو

تیرامیسو,دسر فرنگی,دسر کیک

 

یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است
مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر) : ۲۵ تا ۳۵ عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) : ۴۰۰ گرم
پودر قند : ۶ قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده : ۳۰۰ گرم
محلول قهوه : ۱ پیمانه
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
شکلات رنده شده : ۵۰ گرم
بادام پرک تست شده : به میزان لازم برای تزیین


طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش حرارت غیرمستقیم ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در آخر ، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.
تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می شود.
در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.

طرز تهیه کباب بختیاری

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393

طرز تهیه کباب بختیاری

موادلازم:
فیله گوساله یا گوسفند =150 گرم
سینه مرغ بدون استخوان =150 گرم
پیاز =1عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز =1عدد کوچک
آبلیموی تازه =1قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده = 1قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع=2قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده = 1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه = به مقدار لازم
طرزتهیه:
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز ، 2قاشق سوپخوری سس سویا ، 1 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم(نمک نمیخواهد).
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
** 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم .
** آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم .
در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
*** گوجه و جعفری و پیاز برای تزئین ( پیاز را به صورت حلقوی برش میدهیم و خیس میکنیم و داخل جعفری خرد شده میمالیم و آنرا برای تزئین کنار کباب میگذاریم.)

طرز تهیه اسموتی خنک و دلچسب با کیوی و لیمو

 

به ترکیب میوه ها با پوره یخ، اسموتی می گویند. انواع مختلف اسموتی داریم که با میوه های مختلفی ساخته می شود.

smooti

در ادامه با ما همراه شوید »»»»

ادامه مطلب

فیلم آموزش طرز تهیه بستنی نسکافه ای

مواد مورد نیاز:
نسکافه ۸ گرم
شیر ۸۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۵۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم

icecream

در ادامه با ما همراه شوید »»»»

ادامه مطلب

رپورتاژ آگهی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات سیستم همکاری در فروش سبزگستر

خرید فروشگاه مسبی