خوراک مرغ با سبکی جدید ( غذای خوش عطر و رنگ بلغاری)

مواد لازم براي 4نفر:
مرغ: 6-5 قطعه
قارچ: 200 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 3حبه
روغن کنجد: 4 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: نصف پیمانه
گوجه فرنگی: 3 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق چای خوری
آویشن: يك قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
1. ابتدا مرغ را با آویشن، نمک و فلفل مزهدار کنید و آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه درون روغن کنجد تف دهید تا کمی برشته شود. سپس آن را از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را رنده كرده سپس سیر و پیاز ساطوری شده را در اندکی روغن کنجد تف دهید و گوجههای رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوجهها کمی برگردد بعد از آن سرکه، شکر، خردل و قارچ خرد شده را همراه نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و آن را هم بزنید و اجازه دهید مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.
2. در این مرحله فر را روشن کرده و آن را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پس از گرم شدن فر، مرغها را درون ظرفی نسوز قرار داده و مایه آماده شده را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا مرغها کاملا پخته شوند.
منبع: سایت دلباز
بازنشر : سایت جادوی کلمات
- 18 آبان 1393
- 1 دیدگاه
- 393 بازدید
همزمان با هم آپ کردیم